זמן קריאה: < 1 דקות

חברת Commission Junction המתמחה בניהול תוכניות שותפים נסוגה מתוכניותיה השאפתניות להסב את כל הקישורים המנוהלים על-ידה לקישורי javascript, ועתה הבחירה באיזה סוג קישור כל בעל אתר ישתמש נתונה בידי בעל האתר. השינוי צפוי להיכנס לתוקף ב-30 באוגוסט, והוא בא בעקבות טענות רבות שהועלו בידי בעלי האתרים כנגד השיטה החדשה.

במסגרת העדכון, בעל האתר יקבל שתי אפשרויות לבחירה כיצד יבוצע הקישור שלו, והמפרסמים יוכלו להגדיר קישורים מסויימים ככאלה שיכולים להתבצע רק באמצעות קישורי javascript.

חברת Commission Junction היא חברה המתווכת בין בעלי אתרים לבין מפרסמים, כאשר שיטת התשלום העיקרית של המפרסמים לבעלי האתרים היא תשלום לפי תוצאות (בעיקר תשלום לפי מכירות או לפי לידים). רשת ישארלית דומה הושקה לפני מספר שבועות בישראל בשם shutafim.net.

במאמר מוסגר, אומר רק כי אני דווקא אמשיך להשתמש כנראה דווקא בלינקים החדשים (קישורי javascript) ולא בקישורי ה-href הרגילים, למרות בעיות שעוד קיימות בקישורים אלו (אני מניח שבעיות אלו יפתרו בקרוב).